FEW. accessoires | Retourbeleid
Retourbeleid

De koper heeft het recht om binnen de bedenktermijn van 14 dagen, na levering van de bestelling, de koopovereenkomst zonder opgave van reden te herroepen.

De koper die zich wil beroepen op zijn/haar herroepingsrecht moet dit binnen 14 dagen na de levering van de bestelling kenbaar maken aan FEW. accessoires door het hiervoor bestemde formulier, dat te downloaden is op onze website, op te sturen naar het e-mailadres retouren@few-accessoires.nl of per post naar ons retouradres.

Het retouradres voor terugzending binnen de proefperiode van 14 dagen is:

FEW. accessoires
Lisztstraat 15
5151 KN Drunen
the Netherlands

Het tijdens de zichttermijn vaststellen van de aard, de kenmerken en de werking van een product wordt toegestaan zoals dat in een winkel zou mogen. De koper is aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten, die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verrekenen met het terug te storten aankoopbedrag.

FEW. accessoires zal daarnaast geen horloges retour nemen waarvan het blauwe zegel (bevestigd op de sluiting van het horloge) is verbroken, met uitzondering van horloges met een medium metalen messing band (de Bellezza Superiore 36 mm serie). Hiervoor geldt het verwijderen van de plastic bescherming van de metalen band als reden voor het niet retour nemen van het horloge. Wanneer hier sprake van is wordt aangenomen dat het product in gebruik is genomen en kan FEW. accessoires het product niet meer retour nemen.

FEW. accessoires neemt geen sieraden retour waarvan de plastic beschermhoes of het blauwe zegel is verwijderd. Wanneer hier sprake van is wordt aangenomen dat het product in gebruik is genomen en kan FEW. accessoires het product niet meer retour nemen.

Voor het retourneren van oorbellen geldt dat wanneer het blauwe zegel is verwijderd, wordt aangenomen dat het product in gebruik is genomen en kan het product niet meer geretourneerd worden. Dit heeft als reden dat oorbellen hygiëneproducten zijn en de geldende hygiënerichtlijnen dit voorschrijven.

De koper moet binnen 14 dagen na kennis te hebben gegeven het product te willen retourneren, het product retour zenden naar bovengenoemd adres. Het product dient onbeschadigd te zijn en te worden geretourneerd in de originele, onbeschadigde verpakking. Tevens moet de factuur worden bijgevoegd.

De koper is verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten en de risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper.

FEW. accessoires raadt het de koper aan om de retourzending te versturen in een degelijke verpakking en met een geregistreerde vervoerder, zodat de vervoerder aansprakelijk gesteld kan worden voor verlies van of eventuele schade aan de retourzending.

Indien aan alle retourvoorwaarden is voldaan, zal FEW. accessoires zo snel als redelijkerwijs mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten. Het aankoopbedrag zal worden teruggestort op de bankrekening, de creditcard, het Paypal-account of de Fashioncheque, afhankelijk van welke betaalwijze is gebruikt om de bestelling te plaatsen. De verzendkosten van de retourzending zullen niet worden teruggestort, eveneens eventuele invoerbelastingen, heffingen of (administratieve) douanekosten bij zendingen buiten de EU.