FEW. accessoires | Veilig Betalen
Veilig Betalen

Bij FEW. accessoires kun je veilig en gemakkelijk betalen met de volgende betaalmethoden:

iDEAL

De betaalmethode iDeal is gratis beschikbaar voor iedereen in Nederland. Met iDeal reken je snel en gemakkelijk je bestelling af in de veilige betaalomgeving van je bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven.

PayPal

Via je eigen PayPal account reken je snel en veilig je bestelling af binnen de beveiligde omgeving van PayPal. Deze betaalmethode is wereldwijd gratis te gebruiken. Je hebt alleen een geldig PayPal account nodig met een gekoppelde betaalkaart.

Creditcard

Bij FEW. accessoires kun je wereldwijd kosteloos betalen met Visa, Maestro, MasterCard en American Express. Bij het afrekenen kies je voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten bent. Vervolgens kun je in de beveiligde omgeving van de betreffende creditcardmaatschappij betalen. Het aankoopbedrag wordt niet direct van je bankrekening afgeschreven. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest kun je de betaling van je bestelling nog even uitstellen.

Fashioncheque

Je kunt je order deels met een Fashioncheque betalen. Per 1 juli 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving opgenomen. Dit heeft als gevolg dat je online maximaal €50 kan betalen met een Fashioncheque. Het restant van het aankoopbedrag kan worden voldaan middels iDeal of creditcard.